Är du intresserad av utbildningar i Officepaketet?
Kontakta Alita 070-558 95 61

Våra övriga kurser

Övriga kurser kan innebära allt ifrån att få grundläggande kunskaper om datoranvändning till att utvecklas i avancerade programvaror. Nedan hittar du våra ”Övriga kurser”. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt IT-utbildning. Saknar Du något hör av dig så ordnar vi även det.

Är du intresserad och vill ha mer information?  Kontakta Alita så ordnar vi just den kursen du vill ha, eller lämna ditt namn och nummer eller e-postadress så återkommer vi så snart vi kan.

Data för absolut nybörjare

Har du ingen datorvana alls? Då är det här kursen för dig.

Du får lära dig det du behöver kunna för att hantera en dator? Du får lära dig att skicka mail. Vi lär dig också att söka information på Internet.

Data för nybörjare

Har du obefintlig datorvana eller ingen datorvana alls? Behöver du en grundläggande kurs för att kunna hantera en dator?

Du får lära dig att skicka mail, skriva en text i Word och sedan spara filen. Vi lär dig också att söka information på Internet.

PC Windows utbildning

Nybörjare med PC

Lär dig grunderna om hur du använder dator, mus och tangentbord. Skriva och redigera enkel text, spara och hitta dina arbeten. Skapa mappar, flytta, radera och kopiera filer.

Adobe Flash

Du bör ha kännedom i programmet

Under denna kurs i Flash lär du dig på ett smidigt sätt skapa interaktiv vektorgrafik och animationer för webben. Du får lära dig att skapa multimediala upplevelser på dina websidor. Du kan göra hela produktpresentationer, företagspresentationer och utbildningar.

Adobe Illustrator CS6

Du bör ha kännedom i programmet

Illustrator är det ledande programmet på marknaden för vektorbaserade illustrationer. På den här kursen får du lära dig att göt t ex produktblad och broschyrer. Adobe Illustrator utmärkt komplement till InDesign.

Adobe InDesign - Grundkurs

För nybörjare

På den här kursen får du lära dig grunderna i InDesign. Under kursens två dagar går vi igenom hela processen, från idé till färdig trycksak med många praktiska övningar. Adobe InDesign är Adobes layoutprogram fyllt med funktioner som både underlättar och gör din originalframställning roligare.

Adobe InDesign - fördjupningskurs

Passar dig som gått grundkursen

Fortsättningskursen i InDesign är för dig som vill lära dig mer om programmet och hur du utnyttjar alla dess möjligheter till max. Under kursen kommer du fördjupa dina kunskaper i bland annat texthantering och hur man skapar olika mallsidor och avsnittsbrytningar. Vi kommer att lära dig hur du använder dig av tabellfunktionen, hur du skapar en bok och mycket mer!

Adobe Photoshop

Du bör ha kännedom i programmet

Under denna grundkurs i Photoshop får du stifta bekantskap med den digitala bildvärlden, vi förklarar vad som skiljer traditionell och digital bild åt. hur man läser in digital bild i datorn och går sedan vidare in i själva programmet där vi går igenom gränssnitt, verktyg och paletter. Du får lära dig hela lödet vid digitalt bildarbete för slutlig publicering på webb eller i tryck.

Dreamweaver CS6

Du bör ha kännedom i programmet

Dreamweaver är ett visuellt layout- och kodredigeringsverktyg som ger både nybörjare, erfarna utvecklare och designers möjligheten att snabbt skapa grafiskt tilltalande hemsidor. Du får lära dig Filhantering, skapa, spara och radera sidor , infoga text och grafik, länkar och bokmärken ,tabeller och ramar, formatmallar mm

Kom igång med din Ipad

Riktar sig till dig som är nybörjare

Kursen ger dig breda baskunskaper i hur du kommer igång med att använda din Ipad. Vi går bland annat igenom:

  • Vilka funktioner som finns på din Ipad, hur du laddar den och kopplar upp dig mot ett nätverk.
  • Vad är en app?
  • Installation och hantering av appar.
  • Surfa på internet och använda mejl och andra nyttoprogram.
  • Ladda hem e-böcker, fil och musik