Är du intresserad av utbildningar i Officepaketet?
Kontakta Alita 070-558 95 61

Datautbildningar till bästa pedagogik och kvalitet

Alita är ett utbildnings- och konsultföretag vars affärsidé är att leverera ”Datautbildning till bästa pedagogik och kvalitet”. Här erbjuds utbildningar och konsulttjänster inom Word, Excel, Outlook och PowerPoint som vänder sig till såväl den enskilda medarbetaren som olika grupper inom företaget.

Alitas långsiktiga mål är att vara det självklara valet av samarbetspartner inom området datautbildning.

Behöver du hjälp med mallar i Officepaketet eller en skräddarsydd datautbildning - kontakta Alita. 

Extra omtanke

På Alita strävar vi efter att hela tiden erbjuda lite mer. Vi tar oss tid att göra det lilla extra, tex så kopplar vi alltid våra exempel och övningar till företagets verksamhet och grafisk profil så att ni som kund ska känna att ni får ut maximalt för er investering.

Tack vare vår lilla kostym kan vi också hålla kostnaderna nere, och samtidigt upprätthålla vår goda service. Med Alita får du helt enkelt lite mer, lite billigare! Vi brukat kalla det för det lilla företagets extra omtanke.

Behöver du hjälp med mallar i Officepaketet eller en skräddarsydd datautbildning - kontakta Alita genom att använda formuläret, eller ring på 070-558 95 61.

Vem är Alita?

Här på Alita är det Lena Taavo som ofta kör utbildningarna och håller i kontakten med kunder. 
Kort och gott – Lena är Alita. Det Lena inte hinner eller kan, fixar andra stjärnor. Till hjälp har vi ett antal IT-konsulter som är experter inom sina respektive områden.

Alita startades av Lena 1990. Det började i liten skala men mycket har hänt sedan dess. Både Alita och nätverket har vuxit, och i takt med det även uppdragen. Vi arbetar idag över ett brett spektra av utbildningar. Vi utvecklar också mallar och blanketter till företag. 

Jag har anlitat Lena Taavo vid flera tillfällen att göra olika typer av mallar till mina kunder; hon har gjort brevmallar, mallar för produktblad, powerpoint och fakturor. Alltid snyggt, alltid rätt, alltid professionellt. Och alltid till ett bra pris. Jag mer än rekommenderar henne! (Fast egentligen vill jag inte det, utan hålla henne lite hemlig, som ett bra svampställe – hon får mig att verka professionell).

Christina Varenius, Ingrezzo